top of page

Køb imovane 7.5 mg i Danmark

imovane1.png

imovane 7.5 mg  i Danmark

100 stk pris 1118kr.
200 stk  pris 2010kr.
500 stk  pris 4700kr.

                                                                                    Køb imovane 7.5 mg  i Danmark



Imovane bruges til at hjælpe mennesker over 18 år med søvnproblemer, også kaldet søvnløshed. Det kan hjælpe dig med at falde i søvn og reducere antallet af gange, du vågner om natten. Det bruges til kortvarig behandling (2-4 uger) af søvnløshed. Det anbefales ikke til brug i mere end 4 uger ad gangen.


                                                                           Sådan køber du
imovane 7.5 mg  i Danmark


Zopiclon, der blandt andet sælges under varemærket Imovane, er et nonbenzodiazepin, der bruges til at behandle søvnbesvær. Zopiclon adskiller sig molekylært fra benzodiazepinlægemidler og klassificeres som en cyclopyrrolon. Imidlertid øger zopiclon den normale transmission af neurotransmitteren gamma-aminosmørsyre (GABA) i centralnervesystemet via modulerende benzodiazepinreceptorer på samme måde som benzodiazepinlægemidler gør.

Zopiclon er et beroligende middel. Det virker ved at forårsage depression eller beroligelse af centralnervesystemet. Efter langvarig brug kan kroppen vænne sig til virkningerne af zopiclon. Når dosis derefter reduceres, eller lægemidlet stoppes pludseligt, kan der opstå abstinenssymptomer. Disse kan omfatte en række symptomer, der ligner symptomerne på tilbagetrækning af benzodiazepin. Selvom abstinenssymptomer fra terapeutiske doser af zopiclon og dets isomerer (dvs. eszopiclon) ikke typisk er tilstede med kramper og derfor ikke betragtes som livstruende, kan patienter opleve så betydelig agitation eller angst, at de søger akut lægehjælp.

I USA er zopiclon ikke kommercielt tilgængelig, [2] skønt dens aktive stereoisomer, eszopiclon er. Zopiclon er et kontrolleret stof i USA, Japan, Brasilien og nogle europæiske lande og kan være ulovligt at have uden recept. Det er dog let tilgængeligt i andre lande og er ikke et kontrolleret stof.

Zopiclon er kendt som et "Z-lægemiddel". Andre Z-lægemidler inkluderer zaleplon og zolpidem og blev oprindeligt anset for at være mindre vanedannende end benzodiazepiner. Denne vurdering er dog skiftet noget i de sidste par år, da der er blevet præsenteret tilfælde af afhængighed og tilvænning. Zopiclon anbefales at tage på kort sigt, normalt ikke mere end en uge eller to. [3] Daglig eller kontinuerlig brug af stoffet anbefales normalt ikke, og der skal udvises forsigtighed, når forbindelsen anvendes sammen med antidepressiva, beroligende midler eller andre lægemidler, der påvirker centralnervesystemet. [4]

bottom of page